2021/2022 es évad TAO támogatási dokumentumok!

SFP-2021-2022-jóváhagyó-Tarnamente

SFP-2021-2022-pályázat-Tarnamente

2019/2020-as évad TAO támogatási dokumentumok!

SFP-2019-2020-jóváhagyó-Tarnamente (1)

SFP-2019-2020-Tarnamente

 

Tarnamente Sport és Szabadidő Egyesület

2017 év elején alakult egyesület, mely a Tarna mentén elhelyezkedő települések, Kál, Kápolna, Kompolt, Nagyút összefogásából jött létre. Elsősorban labdarúgás versenyzési lehetőség biztosítására alakult. Mára azonban már Asztalitenisz, Kerékpár, Fitnesz és Szabadidő szakosztályokkal is rendelkezünk.

Célunk a térség sportéletének fellendítése, és az érdeklődő fiatalok, felnőttek versenyzési lehetőségének biztosítása.

Közérdekű adataink:

Cím: 3350 Kál, Szent István tér 2.

Adószám: 18900754-1-10

Bankszámlaszám(K&H BANK):10403507-50526866-69721005

ÚJ CSAPATTAG ÉRKEZETT 

a kékes online cikkért kattints a szövegre!

Az első méterekről készített videó, alább tekinthető meg.

 

Tarnamente SSzE: mindent megtesznek, hogy a foci haza térhessen

– Nagyon boldog vagyok, hogy már itt tart a futball a Tarna mentén, rengeteg munkaóra fekszik ezekben az eredményekben és a sikerekben – vezette fel az estet Kollár Tamás. A Tarnamente Sport és Szabadidő Egyesület elnöke a kápolnai Három Hárs Művelődési Házban üdvözölte a több mint száz résztvevőt, akik az óvodás korosztálytól a felnőttekig alkották a klub évzáró rendezényére meghívottak sorát. Az egylet első embere beszámolt róla, hogy jól haladnak az öltözőépület munkálataival, és reményeik szerint januárban átadhatják a létesítményt. – Az utánpótlásképzés átszervezése fontos cél jelent, amelyben a Bozsik-program mellett szorosabb együttműködést képzelünk el a Mészöly Focisulival és a térség óvodáival, iskoláival – emelte ki Kollár.

Fehér Krisztina a Bozsik-programot foglalta össze, és örömét fejezte ki a gyarapodás miatt. Tavaszra az óvodásoknál szeretnék megteremteni a minimum kétcsapatnyi létszámot.

Ugyancsak utánpótlásedzőként Farkas Rudolf (U15) és Póka Zsolt (U19) gratulációját fejezte ki a felnőtt csapat őszi első helyéhez, és a korosztályos csapatok tavaszi jó szereplésében bízva, célként a dobogós helyezések elérését tűzték ki. Erre minden esélyük megvan, ugyanis csupán kettő, illetve négy pont a hátrány a második helyezett mögött. A megyei III. osztály Keleti csoportjában éllovas felnőtt gárda technikai vezetője, Sasvári László arról szólt, hogy az őszi idény vége felé kezdett összeállni a csapat.

– Akadtak kiemelkedő, közepes, és rendkívül gyenge mérkőzéseink, amelyeken a jövőben javítani kell, hogy a bajnokság végén aranyérmet ünnepelhessünk – mondta Sasvári, egyben köszönve a támogatást és a játékosok hozzáállását.

Ahogy Kompolt község polgármestere, Balázs Zoltán, úgy az egyesület egyik legfőbb támogatója, a Teremtő Kft. vezetője, Besenyei András is biztosította a jelenlévőket, hogy a jövőben is mindent megtesznek a klub biztonságos működése érdekében.

– A legnagyobb segítséget a szülőktől kaptuk, főként az utazások lebonyolításához – emelte ki Krisztián Gábor. A szakosztályvezető közölte, hogy a jövőre tervezik új kisbusz vásárlását, és Szalóki Péter alpolgármester segítségével megoldódhat az utaztatás problémája.
Kollár Tamás rendkívül hálás volt a segítségért, a támogatásért, de főleg a rájuk szánt szabadidőért.

– Sok ember munkája kellett hozzá, hogy egyáltalán idáig eljuthattunk. Köszönet a támogató Kál, Kápolna, Kompolt, Nagyút és Sirok önkormányzatának, Besenyei András vállalkozónak, a Nagyút-Aszfaltnak, a szülőknek, a játékosoknak, az edzőknek és nem utolsó sorban családjainknak, akik végig mellettünk álltak és támogattak. Hiszünk a jó folytatásban, és mindent megteszünk, hogy mihamarabb haza térhessen a foci a Tarna mentére – zárta szavait Kollár Tamás.