HIVATALOS KÖZLEMÉNY KORONAVÍRUS

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok! Munkatársak!

Biztosan mindenki értesült a különböző híradásokból, hogy a kormány veszélyhelyzetet hirdetett Magyarországon, mely érinti a Kompolt-Nagyúti Általános Iskola mindennapjait is.

Mindannyiunk érdeke, hogy a Koronavírus fertőzés terjedését megelőzzük ezért nagyfokú odafigyelés és a higiénés szabályok folyamatos, maradéktalan betartása rendkívül fontos.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy iskolánk minden óvintézkedést megtesz a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében, ehhez lehetőségeinkhez képest minden feltételt biztosítunk.

Kérem, hogy azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne jöjjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait.

További információt itt találnak: https://koronavirus.gov.hu/

 

EMMI tájékoztató a koronavírussal kapcsolatban

Mint ahogyan az Emberi Erőforrások Minisztériumának tájékoztatójában is olvasható, minden a közeljövőben tervezett iskolai programunk elmarad. Tehát nem kerül megrendezésre a 23. Kompolti alsós matematika verseny, a 2. Kompolti Kidobós Kupa, a 7. osztályosaink Határtalanul erdélyi kirándulása és elmarad a március 15-i megemlékezés is. Kérem megértésüket a kialakult helyzet miatt.

Tisztelettel:

Kollár Tamás

intézményvezető