ÚJABB FELAJÁNLÁS ÉRKEZETT, a MASTERFOAM támogatta iskolánkat

Összefogás a gyerekekért és a védelemért

Hatalmas kupac felajánlás érkezett az intézménybe!

“Tanár néni, mi ez?” – kérdezték a gyerekek érdeklődve, sétára indulva a délutáni napsütésben.

Az EFOP 4.1.2-es pályázat kivitelezése javában tart. Az építők nap mint nap kitesznek magukért, ezért a munkafolyamatok jól haladnak.  Igyekszünk minden segítséget megragadni, hogy a legjobb feltételeket biztosítsunk a minket választó diákoknak, és az itt dolgozó kollégáknak.

Kőműves András a Masterfoam értékesítési vezetője kollégái kíséretében adta át a termékeket az iskolának.  A felajánlásból a tornacsarnok tartópilléreinek ütközésvédelmét fogjuk megoldani. Diákjaink így biztonságban mozoghatnak majd az új minden igényt kielégítő tornacsarnokban.

A MASTERFOAM TÁMOGATJA A KOMPOLTI GYEREKEKET

Kőműves András értékesítési vezető, Kollár Tamás intézményvezető és Tóthné Szeberényi Mónika konfekcionálási műszakvezető (j-b)

A pilléreket kétméteres magasságig fogjuk beburkolni a felajánlott 5 cm vastag “szivacsszerű” anyaggal. A kopásállóságról pedig a képen látható ponyva gondoskodik. Fontos szempont volt az időtállóság, és a könnyű tisztíthatóság is amikor ezek mellett a termékek mellett döntöttünk. A kék színt pedig az iskola magenta-kék megjelenése miatt választottuk, ezzel is erősítve a modern hatást.

Hálásak vagyunk a támogatásért, különösképp szeretnénk megköszönni a segítséget Tóth János a Masterfoam beszerzési és logisztikai vezetőjének és családjának. Örömmel tölt el bennünket, hogy szülőként is rendszeresen segítik iskolánkat.