GOOGLE CLASSROOM, FACEBOOK-CSOPORT, KRÉTA!!!

MIT? HOL? HOGYAN? SEGÍTSÉG!

BÁRMIBEN SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE KERESSEN BENNÜNKET! Mindent megteszünk, hogy minél előbb információkhoz juttassuk Önöket. Úgy hisszük, aki eddig is tanult, ezután is fog. Akik pedig nem, bízunk benne, hogy az új digitális módszerek majd az Ő kedvüket is meghozzák! A tanuláshoz szükséges feltételeket a kihirdetettek szerint mindenki számára biztosítjuk. Az étkeztetés és a felügyelet továbbra is lehetőségként mindenki számára fennáll. 

Az iskola facebook csoportjának elérhetősége:

https://www.facebook.com/kompoltiiskola/

Itt minden egy helyen megtalálható! Tanár, diák, szülő, tananyag, kép, videó, egyszóval minden ami a tanuláshoz kell.

Sőt minden már minden osztály és csoport is külön-külön fent van a “fészen”.

Az E-naplóban is folyamatosan rögzítik a pedagógusok az órákat és az anyagokat. Kérem jelezzék az osztályfőnöknek ha gondjuk van a belépéssel! 

Azzal a kóddal amit kaptak tőlünk felhasználónév és jelszó kombinációval tudnak belépni a KRÉTA felületre. Amennyiben elfelejtették, elveszett, vagy cak nem sikerül belépni, kérem azt is jelezzék az osztályfőnöknek. 

GOOGLE CLASSROOM- Ez semmi más mint egy virtuális osztályterem. Ide a pedagógusok és a gyerekek is tölthetnek fel anyagokat, kérdéseket, válaszokat, bármit ami a tanítás-tanulás folyamatában szükséges lehet, és eddig is használatos volt. A gyerekek gmail.com-ra végződő email címeit a pedagógusok segítenek elkészíteni, amennyiben már rendelkeznek ilyennel, kérem küldjék meg részükre!

GOOGLE CLASSROOM

Itt egy kis segítség a google classrom tanulói használatához:

https://www.youtube.com/watch?v=AwekqS1bn24

a pedagógusoknak itt a segítség:

https://www.youtube.com/watch?v=9nXRViljMzY

tesztet így készíthetsz, ha szeretnél (tanároknak):

https://www.youtube.com/watch?v=-7hoDCjQahE

KRÉTA

NEM utolsó sorban a kréta felületet is kérem figyelmesen nézzék. A tanulók itt is kapják az anyagokat (ugyanazokat, mint a google classroomban) Itt a legjobban nyomon követhető a tanuló előrehaladása, és nem utolsó sorban az érdemjegyeket továbbra is itt kapják majd. 

https://klik031587001.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login

felhasználónév és jelszó segítségével tudnak majd belépni! Osztályfőnökükhöz forduljanak ha probléma merülne fel!