A TANÍTÁS NEM ÁLL LE!!

TANTERMEN KÍVÜLI DIGITÁLIS MUNKAREND

Tisztelt Szülők! Kedves Diákjaink!

Biztosan mindenki értesült róla, hogy 2020. március 16. hétfőtől a a kialakult koronavírus veszélye miatt bezártak az iskolák. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek tilos az iskola épületébe bejönni! SZERETNÉM KIEMELNI, HOGY AZ OKTATÁS NEM ÁLL LE! DIGITÁLIS FORMÁBAN FOGUNK TANULNI TOVÁBB. Ennek részleteiről folyamatosan fogjuk tájékoztatni Önöket!

Úgy gondolom, mint a Kompolt-Nagyúti Általános Iskola vezetője, mindent megtettünk a fertőzések elkerülése érdekében. Szeretném emlékeztetni Önöket, hogy iskolánk már, március 5. napjától folyamatosan kézfertőtlenítőket osztott a belépéskor diákjainknak, és a hozzánk belépő külsős vendégeknek. Biztosíthatom Önöket, hogy lehetőségeinkhez képest mindent megtettünk annak érdekében, hogy megóvjuk egészségünket és hogy Önök biztonságban tudhassák gyermekeiket. Élen jártunk a megelőzésben Heves megye iskoláit tekintve. Köszönöm a kollégák, és a technikai személyzet megfeszített munkáját. 

Új feladat előtt állunk, amit meg fogunk oldani. Közösen, az egyéni érdekeinket most háttérbe szorítva a közösség érdeke alá kell mindent rendelnünk. Amit lehet meg fogunk tenni, hogy mielőbb visszatérhessünk a régi kerékvágásba. Viszont addig amíg ez bekövetkezik, kérem a nagyfokú együttműködésüket, támogatásukat, megértésüket. Minden segítséget szívesen fogadunk, legyen az digitális tudás, vagy otthon használható megunt számítógép.

A honlapon igyekszünk folyamatosan tájékoztatást adni a fejleményekről, kérjük minél többet látogassanak vissza.

Kollár Tamás

intézményvezető